Yerel seçimler öncesinde partilerin adaylarını belirleme çalışmaları devam ederken seçimlerle hangi partinin hangi belediyeleri alabileceği de merak ediliyor. Dün akşam Mehmet İbrahimoğlu'nun hazırlayıp sunduğu “Son Nokta” programına katılan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kenan Ilgaz, yerel seçimlerle ilgili iddialı mesajlar verdi.

Ilgaz, seçimlerle belediye başkanlıklarını kazanacaklarına inandıklarını belirterek, “Seçimlerde bir belediye başkanlığı kazanırsak kötü olur. İki belediye başkanlığı kazanırsak kendimizi kurtarırız dedi.

Hedeflerinin 11 belediye başkanlığından, en az 5 tanesini kazanmak olduğunu belirten Ilgaz, oldukça iddialı konuşarak  eğer hiç belediye başkanlığı kazanamayacak olursak görevimden  istifa ederim. Siyasetten çekilirim, seçimlerde belediye başkanlıkları kazanacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Ilgaz'ın bu açıklamaları parti olarak seçimlere iddialı girmeye hazırlandıklarını gösterirken seçimlerin ardından MHP'nin kaç belediye başkanlığı kazanıp kazanamayacakları  ise Kenan Ilgaz'ın açıklamalarıyla birlikte daha da ilginç bir boyuta taşındı