MHP Akçakoca ilçe teşkilatı Başkanı Mustafa Özensel ve yönetimi Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP Akçakoca ilçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Özensel ve yeni yönetime hayırlı olsun diledi.

Başkan Yemenici "Bende yönetimden geldiğimden için asıl fedakarlığı yönetim kurumlarının yaptığını biliyorum. Böyle bir görev aldığınız için hem tebrik ediyor hem de başarılar diliyorum. Akçakoca küçük bir yer hep birbirimizin insanıyız, hep beraberiz, hukukumuz var. Biz burada bir iş yaparken parti ayrımı gözetmeden yapıyoruz. Burada emin olun, imar değişikliği yaptığımız oluyor adamın hakkıysa veriyoruz. Hiçbir zaman şu partiden deyip ayrım yapmıyoruz" dedi.





Referandum ile ilgili de konuşan Başkan Yemenici, "Referandum süreci çok çok önemli bir süreç, öncelikle kişilerden ricamız bunu siyasi bir şey gibi görmemek lazım. Sayın Devlet Bahçeli gerçekten, Devletle ilgili, Milletle ve Vatanla ilgili mesele olduğu zaman kılıcı vuruyor ortaya ve bunu her zaman başarıyor. Çift başlılık hiçbir yerde olmaz. Bu noktada sizi de büyük işler düşüyor. Biz parti olarak elimizden geleni yapıyoruz, sizlerin de bu düşüncede olduğunuzu biliyoruz. Bana da bu süreçte sizlerle ilgili ne düşerse yardımcı olacağım" diye konuştu.
Ziyaret ardından sohbet havasında devam etti.