Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve seçim çalışmalarına destek vermek için bugün Düzce’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Düzce Valiliği ve Belediyesi ziyaretlerinin ardından öğle namazını Gürcü Osman Camiinde kıldı.

Ünal daha sonra programında olmayan sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Düzceli olan bir üniversite arkadaşının ailesini Hamidiye Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Ünal’a partililer de eşlik etti.





Üniversite yıllarından bu yana bağını koparmadığı arkadaşının babası Hasan Basri Fidan ve annesi Ayşe Fidan’ın ellerini öperek hal-hatır soran Mahir Ünal, kısa bir sohbetin ardından AK Parti Seçim Ofisi’nin açılışı için Burhaniye Mahallesi’ne geçti.



Açılışta AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü de hazır bulundu. Seçim bürosunun açılış kurdelesi alkışlar arasında kesildi.  



“Türkiye’nin dijital dönüşümünün mimarlarındandır”
Ardından mikrofonu eline alan Ünal, konuşmasına Düzce halkına teşekkür ederek başladı ve sözlerine şöyle devam etti:

“Bildiğiniz gibi büyükşehirler dışında bakan adayımızın olduğu tek şehir Düzce. Sayın bakanımız bir görev insanı. Mevki ve makam olarak değil görev ve sorumluluk olarak bakıyor. AK Partili olmak zaten böyle bir şey arkadaşlar. Biz bu milletin bize verdiği görevleri layıkıyla yerine getirmek ve bu millete ait olmaktan bu millete layık olmaktan onur duyan insanlarız. Sayın bakanım bürokraside en üst düzeylerde görev aldı ve Türkiye’nin dijital dönüşümünün mimarlarındandır. O yüzden Düzce’de hem bakanlık deneyimi olan, hem bürokrasi deneyimi olan bir belediye başkanının olması özellikle gençler için çok büyük bir şans.”



Gençlere seslendi: Önünüzde inanılmaz bir fırsat var
Konuşmasının devamında gençlere seslenen AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mahir Ünal, partisinin Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün örnek kişiliğini kendilerine rol model almalarını tavsiye etti.

Ünal, “Gençler; geleceği okumak için değişimi, dönüşümü okumak için, anlamak için ve bu konuda da büyüklerinizden destek almak için önünüzde inanılmaz bir fırsat var o da sayın bakanımız. O yüzden her anlamda, hem şehircilik anlamında hem planlama anlamında hem kalkınma anlamında hem teknoloji ve dönüşüm anlamında sayın bakanımızın Düzce’de bulunması çok büyük bir şans.” dedi.



“Kazanıyoruz gözüyle bakmamız lazım”
Ünal, seçim çalışmalarına tüm hızla devam eden partililere uyarı ve nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmedi. Ünal, şunları kaydetti:

“Ne yapacağız? El ele vereceğiz, sokak sokak, kapı kapı dolaşacağız. Seçime az kaldı. Kazanıyoruz gözüyle bakmamız lazım. Mesele Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye’ye dönük saldırılara millet cevabını sandıkta verecek. O yüzden bir oy, Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesine, davasına, Türkiye’nin kavgasına verilmiş bir oydur. Çünkü biz 17 yıldan beri bu milletle beraber önce siyaset üzerindeki vesayeti ortadan kaldırdık. Millet iradesini tam anlamıyla egemen hale getirdik. Sonra devletin içerisine sızmış yapıları tasfiye ettik. Şimdi Türkiye tam bağımsız olarak yoluna devam ediyor.” şeklinde konuştu.



“Sayın bakanımızın elini en güçlü şekilde tutmanız gerekiyor”
Konuşmasının sonunda “Verilen her oy Recep Tayyip Erdoğan’ı, AK Parti’yi ve Bakanımızı daha da güçlendirecektir. Bakanımız Ankara’ya gittiğinde Düzce ile ilgili projelerine destek isterken ne yapacak göğsünü gere gere isteyecek. Diyecek ki ‘Biz Düzce’de seçimi en yüksek oyla kazandık.’ O yüzden sayın bakanımızın elini en güçlü şekilde tutmanız gerekiyor.“



Seçim bürosunun açılışın ardından Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Düzce’den ayrıldı.
 
 Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ