Geçtiğimiz günlerde CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit’e Konuralp Aynalı Köy Merkez Cami’de birtakım ihtiyaçların ortaya çıktığı köy muhtarı tarafından aktarıldı. İhtiyaç duyulan ve giderilmesi gereken teknik problemler hakkında detaylı bilgi, köy muhtarı tarafından listelenerek Cemşit’e iletildi. Muhtar İsmail Karataş merkez caminin alttan ısıtma sisteminin arızalandığını, aynı zamanda bir takım yenileme çalışmaları için teknik malzemelere ihtiyaç duyulduğunu belirterek CHP Düzce İl Başkanından yardım talebinde bulundu.

Caminin ısıtma sisteminde yaşanan problem ve bazı bakım çalışmalarında kullanılmak üzere, yapı onarım malzemelerinin listesini alan Cemşit, derhal İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile temas kurarak, eksikliklerin giderilmesi için görüşmeler gerçekleştirdi.

Konu ile alakalı Semih Cemşit ‘’Konuralp’te bulunan camimizin ihtiyaç listesi bize ulaşır ulaşmaz İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kontağa geçtik. Sayın Ekrem İmamoğlu talebimizi ivedilikle değerlendirerek, bize geri dönüşte bulunulmasını sağladı. Bugün itibarıyla nakdi yardımımız camimizin eksikliklerinin giderilmesi için, cami derneği hesabına yatırılmış bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güvenli bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri bizim için son derece önemlidir. Bizler vatandaşa el uzatmak için bu makamlardayız. Elimizden gelen desteği her fırsatta imkanlarımız doğrultusunda vermeye devam edeceğiz ’ifadelerini kullandı.