CHP Yalova Milletvekilinin referandum çalışmaları kapsamında geldiği Düzce’de miting düzenledi. Anıtpark Meydanında vatandaşlarla buluşan İnce’nin halka seslendiği sırada AK Parti ‘nin referandum kampanyası yürüten aracın alanın etrafında yüksek müzik sesiyle belirli aralıklarla geçmesi tepkilere neden oldu.

Başta İnce olmak üzere mitingi takip eden vatandaşların tepkisiyle karşılanan durum için konuşmasını yarıda kesen İnce, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine seslenerek aynı durumun yaşanmaması için uyarıda bulundu.

Alandaki vatandaşlar durumu ıslıklarla protesto ettiği sırada polislere seslenen İnce, “Müdür bey araç zırt pırt arkamdan geçiyor. O aracı buradan geçiren Merkel’i de kınıyorum.” Dedi.

İnce AK Parti’nin referandum kampanyasını yürüten araçtan müzik sesi gelmeye devam edince konuşmasına ikinci kez ara vererek, “burayla ilgilenin boş verin. Ben uyarımı yaptım. İki dakika içerisinde olmayacaktır, emin olun. O aracın bir daha geçmeyeceğini umuyorum.” Diyerek açıklamalarına devam etti.