İsrail’in Filistin’de sivil ayırt etmeksizin uyguladığı şiddete tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce’den de tepki sesleri yükselmeye devam ediyor.

Vatan Partisi Düzce Teşkilatı da, İsrail’in Filistin’de ki vahşetine göz yuman Amerika Birleşik Devletlerinin Türkiye’deki İncirlik ve Kürecik Hava Üslerinin kapatılarak, Türk Silahlı Kuvvetlerine devredilmesi talebi ile imza kampanyası başlattı.

Düzce Belediyesi önünde açılan standa İncirlik ve Kürecik Hava Üslerinin kapatılması için başlatılan imza kampanyasının 3 gün boyunca devam edeceğini bildirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, imza kampanyasına tüm Düzce halkının destek vermeye davet ederek, ‘’Yıllardır İsrail Siyonizm’i Filistin topraklarını gasp etmekte, Filistin Halkı’na zulüm yapmaktadır. İsrail bölgede çıban başı haline gelmiştir. Amerika’nın kirli evladı olan bu ülke, bölge için de tehdit haline gelmiştir. Bugün Suriye’nin kuzeyinde oluşturulmak istenen ve Türkiye’nin parçaladığı sözüm ona Kürt koridoru da ikinci bir İsrail devleti planıdır. Artık bu İsrail saldırganlığını  kınayarak, protesto ederek önlemek mümkün değildir. Düzce de ve diğer illerde her gün yürüyüş yapsak,protesto etsek sonuç değişmemektedir. Artık bunların anladığı dilden konuşma zamanı gelmiştir. Adana’da bulunan İncirlik Üssü ve Malatya’da bulunan Kürecik Radar Üssü ABD eşkıyalığına yataklık, İsrail’e de gözcülük yapmaktadır.Bu üsler ABD ve İsrail’i korumaktadır.

15 Temmuz gecesi ABD-FETÖ Darbe girişiminde İncirlik Üssü karargah olarak kullanıldı. Kürecik, bölgede İsrail’i korumakta ve onlar için istihbarat toplamaktadır. Ayrıca Rusya ve İran başta olmak üzere Filistin’in yanında olan komşularımızı tehdit etmektedir. ABD ve İsrail, ülkemizi ve Batı Asya’yı kuşatmaya çalışırken,  Mehmetçiğimiz, polisimiz siperde terörle mücadele ederken,  Filistin’de kardeşlerimiz bağımsızlık savaşı verirken topraklarımızda incirlik ve kürecik üsleri olmasını kabul etmiyoruz” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI