Çiçeği burnunda Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi Cahit Aydın iddialı açıklamalarda bulundu. Partisinin kahvaltısında konuşan İl Genel Meclisi üyesi Aydın, paralel yapıyı sert bir dille eleştirdi. Konuşmasına kahvaltıya katılanları selamlayarak başlayan Aydın’ın “paralel olmayan basın mensupları” esprisi ise dikkat çekti. 4 aydır yürüttükleri seçim çalışmasında Fettullah Gülen cemaatini kastederek söylediği paralel yapıyla büyük bir mücadele verdiklerini ifade eden Aydın, bu yapıyı kendi içlerinde arındıracaklarını dile getirdi.

 

Aydın, “4 aydır sahalardayız. Bir şeyden korktuk çekindik. "Çanakkale Savaşı yapıyoruz." dedik. 4 aydır verdiğimiz mücadelede neler çektiğimizi hepimiz biliyoruz. Bizim CHP, MHP’ye gönül vermişlerle hiçbir meselemiz yok. Bizim meselemiz ihanet edenlerle, ülkenin dinamiklerini bozmaya çalışanlarla alakalı. Başbakanımız Ankara’dan gelip de buradaki ine girmeyecek. Buradaki ine girecek olan biziz. Hukuk çerçevesi dahilinde bu ihanet çerçevesi içinde olan, bunlara kamyon kamyon kumanya veren, benzin istasyonlarını bedava açan, Akçakoca’ya kamyon kamyon kumanya getirip de “MHP’ye oy vereceksiniz” diyen bizim içimiz, kanunlar çerçevesinde arındırmalıyız. Bir dahaki seçimde bu vermiş olduğumuz mücadeleyi vermemiz lazım.” dedi.

 


Bilindiği gibi Aydın’ın adı daha önce Ak Parti’ye karşı kötüleyici video izlettirilmesine karşı çıkan 2 öğrencinin atıldığı cemaat yurdu olayında da geçmişti.

 

Haber;S.Kaşkır