İYİ Parti'nin 'Anlat Hemşehrim Dertleşelim' projesi kapsamında parti otobüsü bugün Düzce’ye geldi. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından il il gezerek halkın sorunlarının dinlenmesi için tahsis edilen parti otobüsü sabah saat 10:00’da Avni Akyol Parkı karşısı, Ziraat Bankası arkasında konuşlandı. Burada İyi Parti Düzce İl Başkanı Niyazi Bakan, “Anlat Hemşehrim Dertleşelim” Proje Koordinatörü Fatih Şeker ve partililer vatandaşlara kulak vererek, istek, talep ve şikayetleri not aldı.

“Arkadaşlarımız 2018’in evliya çelebileri olarak yollara düştüler”
İYİ Parti'nin 'Anlat Hemşehrim Dertleşelim' projesini anlatan İyi Parti Düzce İl Başkanı Niyazi Bakan, şu ifadeleri kullandı:
 
“Anlat Hemşehrim Dertleşelim Projesi kapsamında arkadaşlarımız ilimizi ziyarete geldiler. Halkımızla dertleşip onların sorunlarıyla ve önerileriyle hasbihal yapıyoruz. Arkadaşlarımız 2018’in evliya çelebileri olarak yollara düştüler ve bütün illeri tek tek dolaşıyorlar ve halkımızla hasbihal içinde zamanlarını birlikte geçiriyorlar. Milletvekili adaylarımız Ankara’da programda olmasından dolayı burada yoklar.”



“Maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez, konuşamaz hale gelmiştir”
“Anlat Hemşehrim Dertleşelim” Proje Koordinatörü Fatih Şeker ise şunları kaydetti:

"İYİ Parti Türkiye’deki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimini kucakladığı siyasi bir harekettir. 16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez, konuşamaz hale gelmiştir. Bizler bu durum karşısında sizlerle dertleşebilmek, sorunlarını dinleyip ortak çözüm üretebilmek için buradayız. Hedefimiz; Sultan Türkiye’yi kavuşturmaktır. İYİ Parti dinliyor. Anlat Hemşehrim Dertleşelim Projesi kapsamında bizler sizlerle dertleşirken aynı anda genelde ülkemizin yerelde Düzce’nin sorunlarına hep birlikte çare arayacağız. Başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olmak üzere bizler ülkemizin içinde bulunduğu karanlığın yeni bir vizyon ve yeni bir bakış açışıyla yok etmek için buradayız. Yıllardır duyuramadığınız sesi duyurmak, yaraları sarmak için yollardayız. Ekmeğinize, suyunuza, taşına, toprağına sahip çıkmak için hak, hukuk ve adalet için refah ve huzur için yollardayız ve sizinle birlikteyiz. Hemşehrilerimiz, Türk milleti artık sahipsiz değildir. İYİ Parti sadece Türk milletiyle ittifak yaparak ülkeyi gerçek sahipleriyle yani sizlerle birlikte yürütmeye taliptir. Bu kapsamda çağrımız tüm Türkiye’yedir. Gelin birlik olalım. Güçlü olalım ve mutlu bir Türkiye olalım.  Yüzünü güneşe dön Düzce, yüzüne güneşe dön Türkiye."

 




Haber: M.AYDIN