İYİ Parti Düzce Teşkilatları sel afetinin yaralar açtığı bölgelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İYİ Parti’den yapılan açıklamada, İYİ Parti Düzce Teşkilatları’nın sel felaketinin başladığı günden itibaren sel bölgelerini ziyaret ettiği ve mağdur vatandaşların yanında olduğu vurgulandı.

Yerelde verilen desteğe genel merkezin de dahil olduğu belirtilen açıklamada, afetin ilk gününden bu yana sel mağdurlarının yanında oldukları kaydedildi.

Son olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel’in sel bölgelerini ve mağdur vatandaşları ziyaret ettiği aktarılan açıklamada, Yüksel’in görüşlerine de yer verildi.   

“Düzceliler’e destek vermeye hazırız”

Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, “Öncelikle kadın üyelerimiz ile bir araya gelip istişare ederek başlattığımız ziyaretimiz sel çalışmaları esnasında kaybolan kardeşimizin ailesini ve Beyköy beldemiz ve Uğur Köyü başta olmak üzere sel bölgelerini ziyaret ederek devam etti. Tüm Düzceliler’e ‘Geçmiş olsun.’ diyor, Genel Başkan sayın Meral Akşener’in desteklerini iletiyorum. İYİ Parti Düzceliler’in yanındadır. Yetkililere de iletildiği üzere herhangi bir ihtiyaç oluşması durumunda da Düzceliler’e destek vermeye hazırdır.” ifadelerini kullandı.

“Düzceliler’in yanında olmaya devam edeceğiz”

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Afetin ilk gününden beri sahada olan ve hemşehrilerimiz ile bir arada olan Düzce İYİ Parti Teşkilatları Genel Merkezi’mizin desteğimizin desteği için genel başkanımız başta olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür etmektedir. Her zaman olduğu gibi sahada ve Düzceliler’in yanında olmaya devam edeceğiz.”