Yangın afetiyle sarsılan Muğla’nın yaralarının sarılmasına katkı sağlamak için İYİ Parti Düzce İl Gençlik Kolları’nın organize ettiği ve İYİ Parti teşkilatlarının destek verdiği yardım kampanyası kapsamında toplanan ev eşyası, giyim ve gıda malzemeleri, yangından etkilenen vatandaşlara dağıtıldı. 

“Kefeli ve ekibi yardım organizasyonunda büyük bir iş başardı”

Yangın bölgesindeki teşkilatlarla iletişim halinde olan İl Başkanı Yunus Özay Er, “Gençlik kollarımız, yangının başından bu yana yangın bölgesindeki teşkilatlarımızla irtibat halindeler. Orada yaşayan vatandaşlarımızın nelere ihtiyaçları olduğunu belirlemek için teşkilatlarımızdan destek aldık. Yangınzede halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda listemizi, teşkilatımızla birlikte hazırladık.

Gençlik Kolları Başkanımız Dilara Kefeli ve ekibi yardım organizasyonunda büyük bir iş başardı. Tüm teşkilatlarımızın desteği ile toplanan yardımları yine gençlik kollarımızla birlikte yangınzedelere ulaştırdık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

“Muğla’daki teşkilatlarımızla sürekli irtibat halindeydik”

Gençlik Kolları Başkanı Dilara Kefeli de “Yangın bölgesindeki eksikleri gidermek ve ihtiyacın neler olduğunu tespit etmek için Muğla’daki teşkilatlarımızla sürekli irtibat halindeydik. Listemizi belirler belirlemez hızlıca organize olup teşkilatımızın büyük desteği ile malzemelerimizi temin ettik.

Milas’a gelip hem vatandaşlarımızla sohbet ettik hem de ihtiyaç malzemelerini teslim ettik. Gençlik Kolları Başkanı olarak tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.