Düzce’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan ve Genel İdare Kurulu (GİK)’nun aldığı karar doğrultusunda ilçe kongrelerine başlayan İYİ Parti’de Akçakoca’dan sonra Gölyaka’da da genel kurul süreci tamamlandı. İYİ Parti Gölyaka İlçe Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu’nda delegeler, mevcut Başkan İsmail Baklacı ile “Yola devam” dedi.

Parti binasında yapılan kongreye İYİ Parti İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Yunus Özay Er ve çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan İYİ Parti ilçe kongresi, divan kurulunun teşekkülüyle devam etti. Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Katırcıoğlu, “Partimizin seçimlere girmesini engelleyebilecek yasal hiçbir boşluk kalmasın istediğimiz için bu kongreleri gerçekleştiriyoruz. Genel merkezimizdeki teknik kadromuz, önümüze konulabilecek hukuki bir sorun yaşamamamız için çalışmalar yapıyor. Biz de kongre sürecimizi başlattık ve kısa sürede tüm ilçe ve beldelerimizle birlikte merkez ilçe ve il kongremizi de yaparak süreci sağlıklı bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.

İYİ Parti Gölyaka İlçe Başkanı İsmail Baklacı, kongrenin hemen ardından sahada çalışmalara başlayarak, Gölyaka’da yaşayan her bireye ulaşacaklarını belirtti.

Haber: C. ÜSTÜNER