Düzce’nin sağlık alanında güçlenmesi adına son dönemde artan girişimlerin başrolünde yer alan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in memleketi için gösterdiği büyük çaba, muhalefetten de alkış alıyor.

“Keşir’e duyarlılığı için Düzce adına teşekkür ediyoruz” 

İl Başkanı Er, yaptığı yazılı açıklamada, Düzce’de kadın doğum, çocuk acil ve çocuk yoğun bakım üniteleri kazandıran AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in girişimlerini şu sözlerle övdü ve kendisine teşekkür etti: “Bilindiği üzere Düzce Milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir, Düzce için hayati bir ihtiyaç olan ve vatandaşlarımızın ciddi sıkıntılar ile baş başa kaldığı kadın doğum, çocuk acil ve çocuk yoğun bakım ünitelerinin Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu Ek Binası’nda fizik tedavi rehabilitasyon hastalıklarıyla birlikte hizmet vereceğini mart ayı sonunda açıklamıştı. Şehrimiz için son derece önemli bir hizmet olan bu sağlık adımını gerçekleştiren sayın Ayşe Keşir’e hassas tavrı ve duyarlılığı için Düzce adına teşekkür ediyoruz.”  

“Diğer milletvekillerinin de devreye girmesini bekliyoruz”

Düzce’nin sağlık alanındaki ihtiyaçlarının sadece Keşir tarafından giderilmesine dikkat çekerek, diğer vekillere seslenen Er, sürecin hızla ilerleyebilmesi için el ele verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, şu ifadeleri kullandı: “Hepimizin malumu olduğu üzere Düzce 3 milletvekiline sahip bir ildir. Bu bağlamda bakıldığında, ilgili konu ne sadece sayın Ayşe Keşir vekilimizin şahsi konusu, ne de Muncurlu’daki hastanemizin özel durumudur.

Konu tüm Düzce için son derece önem arz eden, çocuklarımızın sağlığı ve geleceği için hızlıca hareket edilmesi gereken bir konudur. Bu manada mart ayı sonunda basın yolu ile kamuoyuna duyurulan bu önemli hizmetin özellikle ruhsat, inşaat ve izin aşamalarının hızlıca halledilmesi için Düzce ilimizin diğer milletvekillerinin de devreye girmesini ve hizmetin, diğer bazı proje ve hizmetler gibi akamete uğramaksızın, hızlı bir şekilde çözülmesini umuyor, konuyu sayın vekillerimizin dikkatine sunuyoruz.”