AK Parti Kadın Kolları Başkanlığında kan değişimi yaşandı. AK Parti Mustafa Keskin tarafından 6 ay önce görevden alınan, ancak atama olmadığı için geçici olarak görevine devam eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş, tekrar başkanlık görevine gelebilmek için Genel Merkez ve Düzce Teşkilatlarında kulis faaliyeti yürütüyordu. Ancak, kulis faaliyetlerine rağmen Güneş’in yerine Kadın Kolları Başkanlığı görevine eski AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü koordinatörü Gönül Asuk Getirildi.

İl Başkanı, Milletvekilleri ve Belediye Başkanının Görüşleri Alındı…

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevi için, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün tek aday gösterilmesi için görüşleri alınmıştı. Genel Merkezin bu kararı üzerine İl Başkanı Mustafa Keskin, Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Gönül Asuk isminde karar kıldılar.

Asuk Ankara’ya Çağrıldı…

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı için AK Parti Genel Merkezi’ne davet edilen Gönül Asuk, yapılan görüşmelerin ardından, AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı olarak görevlendirildi.

Güneş Bahçeşehir AŞ yönetiminden maaş almaya devam edecek…

Kadın Kolları görevinden alınan AK Parti Düzce Belediye Meclis Üyesi Güler Güneş, bundan sonraki yaşantısına Düzce Belediyesi iştiraki olan Bahçeşehir A.Ş. yönetiminde ki görevinden maaş alarak devam edecek.

HABER: Savaş ARI