31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken, çalışmalarını ara vermeden sürdüren AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Cumhuriyet Mahallesi, Aile Yaşam Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Düzceli kadınlarla buluştu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından AK Parti’nin tanıtım videolarının izlenmesiyle program başladı. Sahneye çıkan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve salonda yer alan kadınların sorularını cevapladı.



“50 yılda nereye gitmesi gerektiğini düşündüm”
Kadınlara özel projeleri hakkında sorulan soruyu cevaplayan Özlü şu şekilde konuştu:

“Bu şehre bir kadın eli değmesi gerekiyor diye aramızda hep konuştuk. Ben projeleri hazırlarken, bu şehrin vizyonu, önümüzdeki 50 yılda nereye gitmesi gerektiğini düşündüm. Bunu yaparken de devamlı istişare yaptık. Masa başına oturup konuşmadık. İlgililer ve arkadaşlarımızla istişare ettik.”



“Duraklara isim verilsin”
Misafirleri geldiğinde ve bir yere gideceklerinde sıkıntı yaşadıklarını belirten ve bu sebeple otobüs duraklarına isim verilmesi talebinde bulunan bir vatandaşın talebini cevaplayan Başkan Adayı Özlü durakları isimlendirebileceklerini ve bunun kolay olduğunu belirterek şunları ekledi:

“Bir yazılım yapacağız. Bu uygulamada otobüs o durağa hangi saatte geliyor. Belki 1-2 dakika artı eksisi olur. Bunu da göreceksiniz.”



“Mahallemde çocuk parkı yok”
Mahallelerinde çocuk parkı olmamasından dert yanan ve Burhaniye Mahallesi muhtar adayı olduğunu söyleyerek seçilmesi halinde Özlü’den destek isteyen vatandaşa Özlü’nün yanıtı şu oldu:  

“Burhaniye Mahallesi için hazırladığımız sözleşmede arkadaşlarımız görüştüler, ben de geldim görüştüm. Sözleşmemizde Burhaniye Mahallesi için arzu ettiğiniz tarzda bir park var. Hayırlı olsun.”

Haber: İ.İ.AYDOĞDU