Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından Düzce’ye gelen heyet, Düzce İl Başkanı Nezih Merttürk ve partililer tarafından karşılandı. Düzce merkez ve ilçelerde gün boyu vatandaşlara parti politikalarını anlatan heyet, karşılaştıkları sorunları da rapor haline getirmek üzere not aldı.

“Biz sahada çalışıyoruz”

Düzce ziyareti ile ilgili basın mensuplarını açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, her hafta bir ili ziyaret ettiklerini söyledi. Düzce’ye de 12 kişilik bir ekiple geldiklerini kaydeden Çolak,  “Biz Yeniden Refah Partisi olarak, her hafta arazide bir il geziyoruz. Kurulduğumuz 2 yıldan bu yana biz bu programlarımıza devam ediyoruz. Bu ziyaretlerde halkımızı ziyaret ediyoruz, sorunları yerinde görüyoruz ve verdiğimiz raporlarla beraber kurullarımızla birlikte çözüm odaklı çalışmalar yapıyoruz.

Bizi karşısında gören halkımız da bu ziyaretlerden mutlu oluyor. Şu anda geçim zorluğu var. Biz vatandaşlarımızı geçim sıkıntısı zamanında ziyaret ediyoruz. Değerli İl Başkanımız Nezih Ertürk’ün daveti üzerine biz bu haftaki programımızı MKYK Üyelerimizle beraber Düzce’nin 8 ilçesinde program yapıyoruz” diye konuştu.  

“Yeniden Refah Partisi İnsanın derdini dert ediniyor”

“Yeniden Refah Partisi, insanın derdini dert edinen bir partidir” diyen Çolak, son olarak şunları söyledi:

“Sorunları çözüm odaklı olarak çözmeye hazırız. Bakın; partimiz tarafından 2 buçuk milyar dolarlık kaynak kitabı hazırlandı. Bu ülkeyi biz yöneteceği. Biz iktidara geldiğimiz zaman işçi ve memura yüzde 50 zam vereceğiz. Diyorlar ki, ‘nasıl vereceksiniz.’ Bunun cevabı bizim bastırdığımız kitapta yazıyor. Düzce halkımızdan istirhamımız o dur ki, Yeniden Refah Partisi’nin sitesine girsinler, partimizin projeleri hakkında bilgi edinsinler. Çünkü şu anda ülkemizin gidişatı, hem gayri ahlaki olarak hiç iyi değil, hem de ekonomi olarak hiç iyi değil. Şu anda ülkemiz tamamen dışa bağımlı. Şu anda 1 milyon dolara yakın cari açık var.”

HABER: Savaş ARI