AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde kamyoncu esnafı ile bir araya gelerek, Düzce için hedeflerini anlattı. Özlü'ye adı AK Parti Düzce İl Başkanlığı için geçen eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin de eşlik etti.

 

"Tek görevim belediye hizmetleri olmayacak!"

Salonu dolduran kooperatif üyelerine seslenen Özlü, halkın takdiri ile belediye başkanı seçilmesi halinde tek görevinin belediye hizmetleri olmayacağının altını çizerek, şöyle devam etti: "Düzce'nin her konusuyla ilgileneceğim. Milletvekilliği yaptım, bakanlık yaptım, komisyon başkanlığı yaptım, müsteşarlık yaptım. Türkiye'nin her tarafında ne kadar dostum varsa ne kadar bağlantım varsa bunların hepsini Düzce için kullanacağım. Yapacağım işlerden birisi de Düzce'deki bütün OSB'leri doldurmak olacak. OSB'lerde fabrikalar olacak, bunlar iş ve istihdam sağlayacak. Düzce'de 5 OSB var, buralar dolduğunda 10 bin – 15 bin istihdam sağlanmış olacak. O nedenle en öncelikli işlerimden biri bu OSB'leri doldurmak olacak."

 

"Düzce ile ilgili ne dert varsa bu benim derdimdir"

Belediye başkanı seçilmesi halinde Düzce'nin büyümesi ve gelişmesi için çalışacağını aktaran Özlü, şu ifadeleri kullandı: "Kuzey Batı Çevre Yolu'nun projesi yapıldı ve şu anda imar planlarına işleniyor. İnşallah bunun kaynağını da bulup çünkü para önemli, -parasız bir şey olmuyor- bunu bulup yapacağız. Belediye hizmetleri sadece merkeze bağlı mahalleri kapsayan hizmetlerdir. Fakat bu görev benim için belediye başkanlığı görevinin ötesinde bir görev, onun üstünde bir görev. Zaten biz bu mahallelerimizin sorunlarını çözeceğiz ama bunun dışında Düzce'nin tarımdan sanayiye, sağlıktan eğitime tüm sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız. Daha önceki görevim Türkiye çapında bir görevdi. Cumhurbaşkanımız benim görev alanımı daralttı ve "Sen sadece Düzce'ye çalış." dedi. Benim görev alanım burasıdır arkadaşlar. Düzce'dir. Kaynaşlı'da başlar, Gümüşova'da olur. Düzce ile ilgili ne dert varsa ne sıkıntı varsa bu benim derdimdir, benim sıkıntımdır." 

 

Kamyoncu esnafına "Sizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum" şeklinde hitap ederek alkışlar arasında konuşmasını sonlandıran AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Özlü, ardından esnafların taleplerine kulak vererek, bunları tek tek not aldı. Ziyaret, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ