Ak Parti Genel Merkezi tarafından ilçe adaylarının açıklanmasının ardından partinin Kaynaşlı Belediye Başkan adayı İsmail Korkmaz, Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Harun Veziroğlu ve partinin ilçe teşkilatı üyeleri kurumumuzu ziyaret etti.

Partinin Belediye Başkan adayı İsmail Korkmaz ziyaret sırasında yaptığı açıklamalarda birlik mesajları verdi. Korkmaz, “Uzun süren değerlendirmelerin ardından Kaynaşlı'dan aday olarak ben gösterildim. Ama bu diğer aday adaylarının başarısız olduğu anlamına gelmiyor. Aday olarak gösterildim ama Başkan seçilmem halinde çalışmalarımızı diğer aday adaylarıyla ve ilçe teşkilatı ile birlikte sürdüreceğiz. Kaynaşlı deprem görmüş bir ilçe. Yapılması gereken çalışmalar var ve biz çalışmalarımıza şimdiden başladık.” ifadelerini kullandı.

“Kaynaşlı Düzce'nin bir numaralı ilçesi olacak.”

Yapılan değerlendirmelerin ardından hırsını kaybetmiş, bölgesi için başarılı çalışmalar yapmamış Başkanların Başbakan tarafından aday olarak gösterilmediğini vurgulayan Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, “Eftal Başkan'da dinamikliğini kaybetmişti ve artık yeni dinamik bir adayla yola devam edilmesi gerekiyordu. Başbakan da bunu gördü ve adayı yeniledi. Önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde Belediye Başkanlığını yeniden alırsak başta su arıtma tesisi olmak üzere diğer çalışmaları bitireceğiz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Kaynaşlı Düzce'nin bir numaralı ilçesi haline gelecektir.” şeklinde konuştu.