Ak Partili belediyelerden Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek! Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve 10 Ağustos pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili Belediye Binası önünde açıklamada bulundu. Keleş’in basın açıklamasında Belediye Meclis üyelerinden ziyade İl Genel Meclisi üyelerinin çoğunluğu oluşturması dikkat çekti.

 


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İlk defa Cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceği bu seçimin milli iradenin Çankaya seçimlerine doğrudan yansıması açısından büyük bir önem taşıdığını ifade etti.


Seçimin adaylar arasında rekabetten çok Recep Tayyip Erdoğan’a itiraz seçimine döndüğünü ifade eden Keleş, “Cumhurbaşkanlığı forsu, hak edilmiş olarak Başbakan Erdoğan'ın forsu olmalıdır. Çünkü Başbakanımız Erdoğan'ın bütün dünya tarafından kabul edilen forsu, karizması, gücü, Cumhurbaşkanlığı forsunu hak ediyor. Başbakanımız Türkiye'yi her anlamda en üst derecede temsil etmeyi rahatlıkla başaracak en güçlü adaydır. Başbakan’ın Çankaya’ya çıkacak oyu vermek hakkı teslim etmek, hizmetlere teşekkür etmek ve yeni hizmetlerin kapsını açmaktır. . Lütfen sandığa gidin ve sizi kim temsil ediyorsa ona oy verin. Ben de sandığa gideceğim ve Türkiye'yi bu noktaya kim getirdiyse onu Çankaya'ya çıkaracak oyu vereceğim. Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı vatandaşı küçük gören, halkı küçük gören, vatandaşın iradesine ipotek koymaya alışmış olanların yenilgisi olacak.” Şeklinde konuştu.

 

 

Haber: S. Kaşkır