Fındıkta Karadeniz illeri arasında verimlilikte ikinci sırada olan Düzce’yi üreticinin yüzünün gülmesi için temsil eden AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, fındık için toplantılara katılmakla yetinmeyip bahçeye girdi.

Karadeniz bölgesinde fındık üreticisi konumundaki illerin milletvekilleri ile birlikte fındık çalışma grubunda göreve geldiğinden itibaren çalışmalarına başlayan Keşir, Düzce adına katıldığı toplantılarda fiyatıyla üreticinin yüzünü güldürmeyen fındıktaki sorunları çözümü için çalışmalarda bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile başka bir toplantıda bir araya gelen Keşir, Düzce’nin durumu hakkında Bakan Fakıbaba’yı bilgilendirmişti. Uzun vadede fındıktaki sorunların çözümüne katkı sağlamak için çalışan Keşir, fındık hasadının başlamasıyla birlikte fındık bahçesine koştu.



Kaynaşlı’ya bağlı Darıyeri Hasan Bey Köyü'ne giden Keşir, fındık bahçesinde bahçe sahipleri ve işçilerle bir araya geldi. İşçilerle birlikte dalından fındık toplayan Keşir, sorun ve talepleri sahada dinledi.

Keşir’in köydeki temaslarının ardından programı kapsamında halkla bir araya gelmeye devam edeceği öğrenildi.

Haber:Y.SEVER