Geçtiğimiz 8 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine getirilen Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, bu sıfatla ilk ziyaretini memleketi Düzce’ye gerçekleştirecek.

Kongre sonrası görevi devralan ve yoğun bir çalışma temposuna girişerek bir yandan AK Parti’yi 2023’e taşıyacak olan kadın kolları yönetim listesinin oluşturan, bir yandan da tebrik ziyaretlerine gelen konuklarını ağırlayan Keşir, 29 Mart Pazartesi günü Düzce’de olacak.

Saat 12.00’de AK Parti Düzce İl Başkanlığı’nda programına başlayacak olan Keşir burada bir basın açıklaması düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. Programına saat 13.00’te Düzce Valisi Cevdet Atay ziyaretiyle devam edecek olan Genel Başkan Keşir, 13.30’da da Düzce Belediyesi’ne geçerek Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile bir araya gelecek. Keşir, buradaki temaslarının ardından Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Eski Başkanı Ülviye Dikmen’le görüşecek. Ayşe Keşir, saat 15.00’te de AK Parti Düzce Kadın Kolları Teşkilatı’yla bir toplantı yapacak.

Saat 16.30’da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın ailesinin evinde ziyaret edecek olan Keşir daha sonra Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’ne geçerek MÜSİAD Düzce 7. Olağan Genel Kurulu’na katılacak.