AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın akşamında engelli çocuklarla iftar yemeğinde buluşmuştu.

Yemekte tanıştığı 5 yaşındaki Emir Asaf ve ailesinin Keskin’den özel olarak yapılan tekerlekli yürüteç için talebi olmuş ve doğuştan felçli olan 5 yaşındaki Emir’in yürüyebilmesi umuduyla destek istemişlerdi.

1 aylık yapılan çalışma sonrası 5 yaşındaki Emir’e uygun ölçülerde hazırlanan yürüteç, bugün İl Başkanı Keskin tarafından hediye edildi.

Keskin, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “23 Nisan Bayram akşamı Emir Asaf ve ailesi ile ilk kez tanışmıştık. Emir'in yürüyebilmesi için bir araca ihtiyaç olduğunu öğrendiğimizde sözünü vermiş, o aracı bulacağımızı ve Emir'in umudunu boşa çıkarmayacağımızı söylemiştim. Gerekli firma ile görüşmeyi yapıp Emir yavrumuz için 1 ay süren çalışma sonrası özel olarak hazırlanan tekerlekli yürüteci bugün kendisine hediye ettik. Artık Emir’in umudu daha yüksek, daha büyük inşallah hiçbir şeye ihtiyaç duymadığı günleri görmesini diliyorum. Rabb'im yavrumuzun gözlerindeki sevinci, ışıl ışıl yansıyan umudunu hiç soldurmasın.” dedi.

HALİME DUMAN : EMİR’İN YÜRÜMESİNE VESİLE OLDUĞUNDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Keskin’in hediyesi ile ilgili düşüncelerini aktaran anne Halime Duman, “Bu aracın alınmasına vesile olan Başkanımıza ve Kadın Kolları Başkanımıza teşekkür ederim. Emir’in yürümesine vesile olduğundan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yemekte ben sıkıntımı anlaşmıştım. Emir’in yürümesi için bir araca ihtiyacı var diye bununla ilgili bana yardımda bulunacaklarının sözünü verdiler. Gerçekleşmesine sebep oldular. Şuanda Emir arabayı deniyor çok mutlu oldu. İnşallah bununla yürümeyi kolaylaştıracak ve öğrenecek diye umut ediyorum. Emeği geçen öncelikle Başkanımızdan, Kadın Kollarımızdan ve bu aracı almamıza vesile olan herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu.