AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin bu hafta Akçakoca’nın 9 köyünün gezerek köy muhtarları, Köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Akçakoca temaslarında İl Başkanı Keskin’e İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

“Halkın misafirperverliğinin tek sebebi Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgidir”

Başkan Keskin, Balatlı Köyü Camii’nde kılınan cuma namazının ardından yaptığı açıklamada, ”Akçakoca Balatlı Köyü’nden tüm Düzce’nin cuma günü mübarek olsun. Selamlarımızı saygılarımızı iletiyoruz. Akçakoca ilçe başkanımız, il genel meclis başkanımız, Balatlı köy muhtarımız, kadın kolları başkanımız ve tüm teşkilat olarak bugün Akçakoca’dayız. Doğancılar Köyü’nden başlayarak, Beyören ve Balatlı köylerindeki vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Allah’a çok şükür AK Parti olarak 21 yıldan beri kurulduğundan bugüne kadar halkımızın büyük teveccühü ile karşı karşıyayız. Bu insanların, bu halkın misafirperverlikleri, bizleri evlerine davet etmesi, yüreklerini açmasının tek sebebi Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerindendir. Dolayısıyla tüm Düzce’de olduğu gibi bu köylerde de sayın cumhurbaşkanımıza müthiş bir sevgi seli var. Hepsinden Allah razı olsun, onlara teşekkür ediyorum.” dedi.

“Bu yaz da her tarafta AK Parti’yi görecekler”

“AK Parti olarak Düzce’de bereketli bir Ramazan ayı geçirdik.” diyen Keskin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm teşkilatlarımız sahada, insanlarımızla beraber, kimi zaman evlerde, kimi zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında, kimi zaman hastaların yanında, kimi zaman şehit evlerinde, kimi zaman da gazi evlerinde biz hep birlikte insanlarımızla birlikte olduk. Bu yaz da inşallah köylerde ve şehir merkezlerinde, Düzce Belediyesi hizmet alanındaki 56 mahallemizde, her tarafta AK Parti’yi görecekler. Burada yaptığımız hizmetlerde inşallah bu yılın sonunda 2023’e emin adımlarla gidileceğiz.”

“İnsanlarımızın suya ulaşabilmesi için projelerimiz olacak”

Geride kalan hafta Ankara’da gerçekleştirdikleri önemli temaslardan da bahseden AK Parti İl Başkanı Keskin, “İl genel başkanımız ile geçen hafta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum ile birlikteydik. Bakanımızdan köylerimizde çocuk oyun parkları ve kadınlarımıza spor aletleri gibi birtakım faaliyetlerde bulunmak üzere belirli bir ödenek aldık. İnşallah bu köylerde bu yaz bunların çalışmasını yapacağız. Daha sonra susuz köylerde insanlarımızın suya ulaşabilmesi için projelerimiz olacak.

İl Özel İdare olarak beton yol konusunda özellikle geçen yıl başladık. Burada buna devam edeceğiz. Bu yaz inşallah hep birlikte bu güzel çalışmalara imza atacağız. Ben Düzce’deki bütün yatırımlarda emeği geçen, başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, tüm Bakanlarımıza, Düzce Milletvekillerimize ve tüm teşkilattaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Çünkü bu insanların bu köylerin hizmet alması bu ekibin çalışması ile oluyor. Düzce’de de hamdolsun ki güzel bir ekibimiz var. Hem belediyelerimizle hem il genel meclisimizle hem de teşkilatlarımızla beraber taşın altına elimizi koyduk. Sonuna kadar devam edeceğiz.

İnşallah hep birlikte nice hayırlı çalışmalara imza atarız diyorum ve herkese Akçakoca’nın Balatlı Köyü’nden bütün halkımızla birlikte sevgilerimiz ve saygılarımızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.