AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, eski Milletvekili Osman Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Boğaziçi beldesinde referanduma sayılı günler kala evet desteği çalışmasına devam etti. Kahvehane toplantılarında ilk olarak konuşan eski Milletvekili Osman Çakır, “Sizlerin desteğinin ne kadar çok olması , siyasilerimizin Ankara’da elini güçlendirecek. Hayırcı cephesine bakmanızı ve ona göre karar vermenizi istiyoruz.” diye konuştu.

“Bu millet hiçbir zaman bir manyak seçmedi”
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise AK Partinin her zaman millete güvendiğini ve milletin seçtiğine saygı duyduğunu belirterek, “İnsanlarımızın kafasını karıştırmak için ‘Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra bir manyak gelirse’ diyorlar. Daha düne kadar Recep Tayyip Erdoğan hani kötüydü? Bu millet hiçbir zaman bir manyak seçmedi. Seçmeyecek de. Onlar biliyorlar ki yüzde 26 ile artık iktidar olamayacaklar. Bunun için de hayır diyorlar. Eğer bu ülkeyi düşünseler, sadece kendi koltuk sevdalarına düşmezlerdi.” ifadelerinde bulundu.



Keşir, Kaynaşlı’da evet çalışması yaptı
Kaynaşlı’da referandum çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise pazaryerinde esnafların tek tek ellerini sıktı ve 16 Nisan’da evet desteği istedi. Keşir, Kaynaşlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek esnafların son durumunu değerlendirdi.