Parti tabanından gelen 'Değişim' baskısına kulak tıkamayan AK Parti Genel Merkezi, milletvekilleri ve teşkilatlarla yaptığı istişareler sonucunda Düzce'de il yönetiminde görev değişikliği kararı aldı.

Bir Keskin kalktı, başka Keskin oturdu

Bu doğrultuda görevi bırakması tebliğ edilen eski İl Başkanı Hikmet Keskin, 4 yıldır oturduğu koltuktan kalktı. Çok geçmeden AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Düzce'deki en üst temsilcisi konumunda olan il başkanlığı görevine adı çokça konuşulan Mustafa Keskin getirildi.

Emektarlardaki buzları eritti

Ankara'dan gelip ayağının tozuyla düzenlediği ilk basın toplantısında Keskin'in kuvvetle altını çizdiği nokta 'ahde vefa' oldu. Yönetimde, birebir ilişkinlerinde, istişarelerde, alınacak kararlarda yani partiyle ilgili her konuda geçmişin izlerinin olacağını vurgulayan Keskin'in bu yaklaşımı, daha önce partiye bile uğramayan emektarlardaki buzları eritti.

Keskin'in getirdiği yeni soluğu benimsediler

Partisine gönülden bağlı olan ancak yönetimdeki sıkıntılar yüzünden ne seçim çalışmalarında ne de etkinliklerde boy göstermeyen çoğu dava adamı, Keskin'in getirdiği yeni soluğu benimsedi. 'Geçmişte yaşananlara sünger çekelim, Düzce'miz için el ele verelim' çağrısına kulak tıkamadı.

Yuvaya dönüş başladı

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü'nün ziyaretleri ile gönülleri okşanan ve ardından göreve gelen Mustafa Keskin'in de benzer yaklaşımda bulunması ile Düzce'de yeni bir dönemin başladığına ikna olan emektar partililer şu günlerde tekrar partisinin yolunu tutmaya başladı.

Bayram'dan 'Yanınızdayım' ziyareti

Bu durum AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin'e yapılan 'Hayırlı olsun' ziyaretleri ile de gözler önüne serildi. Düzce eski Belediye Başkanı İsmail Bayram uzun bir aradan sonra Keskin'e gerçekleştirdiği ziyaretle 'Yanınızdayım' mesajı verdi.

Hem hazırladığı yönetim listesi hem de icraatları ile tüm kesimleri kucaklamakta kararlı olan Keskin'in 31 Mart'ta gerçekleşecek seçimler öncesi attığı bu önemli adımların partiye olumlu yansıyacağı konuşuluyor.

Haber: C.ÜSTÜNER