AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki AK Parti heyeti Çilimli İlçesine bağlı Döngelli, Pırpır, Yeniköy, Karaköy, Çalılık, Tepeköylerini ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerinde AK Parti heyeti, köy muhtarları, köy temsilcileri ve köy sakinleriyle bir araya geldi.

Düzenlenen programa AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, İl Yönetim Kurulu Üyleri, AK Parti Çilimli İlçe Başkanı Orhan Kansız, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Eroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl Genel Meclis Üyeleri Osman İlhan, Mustafa Özlü ile Şükrü Sert ve Parti üyeleri katıldı.

“Çilimli’ye Tarım OSB kurulması için düğmeye basıyoruz”

Pırpır köyünde kılınan cuma namazının ardından açıklama yapan İl Başkanı Keskin, “Cumhurbaşkanımızın talimatıyla AK Parti teşkilatları olarak 81 ilin 81’inde tüm köylerimizi ziyaret etmek istiyoruz. Bugün şu anda Pırpır köyündeyiz. Cuma namazımızı kıldık. Tüm köy halkına, muhtarımıza herkese çok teşekkür ediyorum. Bir grup teşkilat mensubumuz ve bir milletvekilimizde Gölyaka’da. Gölyaka’nın köylerini dolaşıyor. Burada Cumhurbaşkanımıza olan muhabbetin, AK Partiye olan 21 yıllık güveni görmek bizleri mutlu ediyor. Şuradan gayet açık ve net olarak Pırpır Köyünden söylüyorum, inşallah 2023’de Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti yeni ufuklara, yeni başarılara ve yeni hizmetlere açılacak. Pırpır Köyünden şunu söylemek istiyorum, bizim bir projemiz var, yaklaşık 45 gün önce Tarım ve Orman Bakanımıza gittiğimizde gündeme geldi. Bunu paylaşmak istiyorum. Burada Çilimli Belediyemizle bir projemiz var. Bir sıcak su araması var, bunu yılbaşından sonra gerçekleştireceğiz. Burada sıcak sulu üretim dediğimiz topraksız üretimi bu bölgeye yerleştireceğiz inşallah. Ona göre tarım organize sanayileri kurulacak. Bunun düğmesine basıyoruz. Yani burada çiftçilerimiz sadece mısır, fındık gibi bilinden ürünler değil de sıcak sulu tarım, jeotermal tarım dediğimiz bu organize sanayi buraya geldiğinde çok çok daha farklı bir Pazar önlerine açılacak. Burada yetişen ürünler büyük metropollere İstanbul, Ankara’ya 1 1 buçuk saatte iletilecek ve buradan Düzce, köylümüz çok çok daha fazla kalkınacak inşallah. Bunun da haberini veriyorum. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çakır: “Çilimli’ye ilişkin projelerimiz var”

Milletvekili Fahri Çakır ise yaptığı konuşmada, “Çilimli’nin en büyük köyü olan Pırpır Köyündeyiz. Düzce’nin en büyük köylerinden bir tanesi. Burada ki dostlarımızla hasret giderdik. Cuma’mızı birlikte kıldık. Bu güzel cuma gününde, Muharrem ayında burada bu sıcak karşılamadan dolayı özellikle başta muhtarımız ve tüm Pırpır köyü halkına müteşekkiriz ve teşekkür ediyoruz. Sayın İl Başkanımın da katılımı ifade ettiği gibi burası ile ilgili bölgeye ilişkin projelerimiz var. Bu projeleri de inşallah kısa gelecekte gerçekleştirmek bizlere nasip olacak. Şüphesiz elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi.