AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum öncesinde Ankara’da Referandum kampanyasının tanıtım programı ile çalışmalara hız vereceklerini kaydetti.

Cuma namazının ardından Erbakan Vakfı Düzce Şubesinin açtığı yemek standını ziyaret ederek vakıf yöneticileri ile görüşen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ardından referandum sürecine ilişkin basın mensuplarına konuştu.

25 Şubatta Ankara’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum kampanyasına Düzce’den 14 otobüs ile 650 kişinin gideceğini kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, teşkilat olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 “Halkın İradesi Yönetime Yansıyacak”
Keskin, referandumun ülkenin atlayacağı eşiklerden bir tanesi olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “Bu ülkemizin atlayacağı eşiklerden bir tanesidir. Bu eşiği de geçersek Türkiye güçlü bir devlet olma yolunda bir engeli de aşmış olacak. Halkımızın iradesinin daha fazla yönetime yansıması bu şekilde gerçekleşmiş olacak. Düzce teşkilatları olarak hem sahada çalışıyoruz hem de bu referandum hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. Başarılı bir sonuç çıkaracağımıza inanıyoruz. Hemşerilerimize güveniyoruz ve çok çalışıyoruz. Kimsenin oyu çantada keklik değil. Böyle düşünenler varsa yanılıyorlar. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. AK Parti teşkilatları yarın seçim olacakmış gibi seçimlere hazırdı onun için biz referanduma hazırız”

MHP ile Uyum İçindeyiz
Milliyetçi Hareket Partisi ile uyum içinde süreci götürdüklerini altının çizen Keskin, ‘Bu normal seçim değil bu ülkenin geleceğini şekillendireceği bir seçim’ vurgusuyla sözlerine şöyle nokta koydu:

”Parti taassubuyla hareket etmiyoruz. Hemşerilerimize neler olabileceğini neler olamayacağını 18 maddeyi birebir açıklamak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Ankara dönüşünde de sahaya çıkmış olacağız. Biz sahadan hiç ayrılmadık çalışan teşkilat mantığıyla hareket ediyoruz. 25 kişilik Seçim Koordinasyon Merkezi Ekibi kurduk. Düzce’de yine ciddi oy oranıyla referandumu geçmek istiyoruz”