AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, sivil toplum örgütlerini ziyaretlerini sürdürüyor. Keskin, son olarak yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kafkas derneklerinin kapısını çaldı.  

İlk durak Abhaz Kültür Derneği olurken Keskin, sürekli olarak derneklerle bir araya gelmeyi istemelerine rağmen bunun mümkün olamadığını, “Sürekli bir araya gelmeyi bizler de istiyoruz. Malum yaptığımız iş biraz zor. İnsanların gönlünü kazanmak, onların dertlerini dinlemek için her gün bir yerlerdeyiz ve Ankara’dan işlerini takibini yapmaktayız.” sözleriyle anlattı.  

Keskin, sorun ve sıkıntıları dinlemek ve çözüm bulmak için sürekli sahada olduklarını belirterek, “Yerelde hayat devam ettiği müddetçe istekler, sıkıntılar ve dertler hep olacaktır. Dolayısıyla bunları konuşalım istedik. Bu akşam da sizleri ziyaret ederek hal hatır soralım dedik. AK Parti teşkilatı olarak buraya geldik. Sizlerle hemhal olmak için bu ziyareti gerçekleştirdik ve amacı bu. Tabii bazı köylerimizde sıkıntılarımız oluyor. Çeşitli şeyler oluyor. Bunlar hakkında bire bir kendi ağzımızdan sizlere anlatarak istişare yapmak için geldik” dedi.

Düzce Abhaz Kültür Derneği Başkanı İlhan Kıymet ise AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin ve yönetim kurulu ziyareti için teşekkür etti. Ziyarette AK Parti heyetine Kafkas yöresel yemeklerinden olan Haluja ikram edildi.

AK Parti heyetinin bir sonraki durağı ise Düzce Adige Kültür Derneği oldu. Keskin, burada Dernek Başkanı Murat Seyok ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Dernek hakkında bilgi alan Başkan Keskin'e, Dernek Başkanı Murat Seyok tarafından özel yapılan at nalı hediye edildi.