Yerel seçimler öncesinde mahalle gezilerine başlayan Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı yaptığı gezilerle vatandaşın nabzını ölçüyor. Bu konuda açıklamalarda bulunan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Düzce'nin en önemli sorununun civar mahallelerdeki tapu sorunu olduğunu belirterek “ Merkezden dışarı dağıldıkça bu mahallelerde yaşanan tapu sıkıntıları ön plana çıkıyor. Önümüzdeki günlerde hisseli tapularda çalışmaların tamamlanıp insanların iskanlarını almaya yardımcı olmamız gerekiyor. Özellikle merkezin dışında kalan mahallelerde bu en önemli sorun olarak göze çarpıyor. Biz de Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e hazırlayacağımız raporda bu mahallelerde yaşanan sıkıntıları, açılmamış yolları birinci önceliğimiz olarak anlatacağız.” ifadelerini kullandı.

Düzce'de çabuk çözülecek sorunların bazen göz ardı edildiğine dikkat çeken Keskin, “ Bunları hemen yapmaya çalışıyoruz. Örneğin, aydınlatmalardaki eksiklikler, pazar yerinin yıkanması gibi sıkıntıları hemen iletiyoruz. Önemli olan ikinci Ak parti döneminde, yani bizim aday olduğumuz, insanların karşısına çıkacağımız yerel yönetimler seçiminin ikincisinde hedefimizi belirlememiz açısından bu çalışmalar çok önemli. 2004 yılındaki seçim çalışmaları ile 2008 yılındaki seçim çalışmaları arasında dağlar kadar fark var.” şeklinde konuştu.

Mahalle gezileri kapsamına beş mahallede halkla bir araya geldiklerini ifade eden Keskin, önümüzdeki günlerde mahalle muhtarlarını da toplayıp bir bilgilendirme toplantısı yapacaklarını da sözlerine ekledi.