AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimler için hazırlıklara başladıklarını bugün yaptığı yazılı basın açıklaması ile duyurdu.

Keskin, her gün sahada olacaklarının mesajını verdiği açıklamada yerel seçimlerde “Düzce’deki tüm belediyeleri alacağız” iddiasında da bulundu. Keskin’in yaptığı bu açıklamaya karşın yerel seçimler için AK Parti’nin henüz bir aday göstermediği de dikkatlerden kaçmadı.

Tüm ilçe ve belde teşkilatları ile birlikte yerel seçimlere hazırlandıklarını kaydeden AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm ilçe ve belde teşkilatlarımız ile birlikte yerel seçimlere hazırlanıyoruz. 24 Haziran seçimlerinde nerede yanlış yaptığımızı konuştuk, istişare ettik. Tüm teşkilatımız ve milletvekillerimiz ile yerel seçim hazırlıklarına başladık. Yerel seçimlere 8-9 aylık bir süreç kaldı. Çalışmalarımıza şimdiden başladık. Önümüzdeki süreç boyunca tüm ilçe ve belde teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz ile kapı kapı gezeceğiz. Her gün sahada olacağız ve yerel seçimlerde rekor bir oy oranına ulaşacağız. Hedefimiz yeniden Düzce'de ki tüm belediyeleri kazanmak.”

Haber: Ö.YILMAZ