AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin yaklaşan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerine taraf olduğunu iddia eden kesimler olduğu iddialarına ilişkin yazılı bir basın açıklaması yaptı.

“AK Parti Düzce ailesinin bu seçimlere müdahil olması söz konusu değildir”
Keskin şu ifadelerde bulundu:

“Son zamanlarda yaklaşmakta olan Düzce Ticaret Odası seçimleri nedeniyle farklı ortamlarda AK Parti İl Başkanı olarak şahsımı seçimlerde sanki tarafmış gibi gösterme gayretleri görüyor ve üzülerek izliyorum. Seçimlerin gündeme geldiği her ortamda ben ve arkadaşlarım oda seçimlerinin tarafı olmadığımızı anlatmamıza rağmen, ısrarla AK Parti'yi tarafmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu nedenle bu konudaki görüşlerimizi bir kez daha ve bütün Düzce kamuoyu ile paylaşma gereği duydum.

2015 yılından itibaren milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımız ile birlikte ilimize en iyi hizmeti yapmak için çaba sarf ediyor, Ankara’da temaslarımızla birçok yatırımı getirmiş bulunuyoruz. Düzce’miz için önemli kurumlardan biri olan Ticaret ve Sanayi Odası da özellikle yatırımların gelmesinde ve devam etmesinde başat görevi vardır. İşadamlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve bizlerin tek gayesi ilimizin gelir ve refah seviyesini yükseltmektir. Bu gaye çerçevesinde, Düzce TSO’nun seçimlerinin demokratik bir ortamda, en çok ve en iyi hizmeti verebilecek işadamlarımızdan oluşması tek isteğimizdir. Dolayısıyla, tek amacı hizmet etmek olan şahsım ve tüm AK Parti Düzce ailesinin bu seçimlere müdahil olması söz konusu değildir ve bundan sonra da olmayacaktır.”

Haber: Ö. YILMAZ