Eylül ayındaki olağanüstü kongre ile göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl ve Merkez İlçe Yönetimi, partilerinin grup toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giderek TBMM’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinledi.

Düzce’den milletvekili istedi

Toplantı sonrası Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden CHP İl Başkanı Semih Cemşit, yönetimini genel başkanlarıyla tanıştırdı. Semih Cemşit ve yönetimine hedef koyan Kılıçdaroğlu, gerçekleşecek ilk seçimde Düzce’den seçilecek CHP’li milletvekili ile Ankara’da birlikte çalışmak istediğini aktardı.

‘İktidarı kadınlar sayesinde kazanacağız’

Düzce’de parti yönetimindeki kadronun genç olmasından memnun kalan Kılıçdaroğlu, CHP’nin Düzce il ve Akçakoca ilçe binalarının açılışını yapmak üzere Düzce’ye geleceğini söyledi. Her yerde olduğu gibi Düzce’nin de kadınlarından umutlu olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu,“İktidarı bizzat onlar sayesinde kazanacağız.” dedi.

Partililer daha sonra CHP’nin TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel, Engin Özkoç, Engin Altay ve İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan’ı makamlarında ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.