Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçtiğimiz günlerde annesi Selamet Keleş’i kaybeden eski Başkan Mehmet Keleş'e taziye ziyareti gerçekleştirmişti. Bu ziyaretin ardından Başkan Özlü, eski Başkan Keleş'i Mutfak Sanatları Merkezi’nde ağırladı.

İkilinin akşam yemeğinde bir araya geldiği samimi görüşmede Özlü, yaklaşık 2 dönem Düzce Belediyesi'ni yöneten eski Başkan Keleş'in tecrübe ve deneyimlerine kulak verdi.

Vizyon projelere imza atan Keleş ile yine kendisinin Düzce'yi kalkındırma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğü yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

İcraat ve söylemleriyle Düzce'ye damga vuran başkanlardan olan Keleş ile göreve gelir gelmez onun yaptıklarını kaldıran Özlü'nün bir araya geldiği bu özel buluşma adeta 'kırgınlıklar bitti' mesajı taşıdı.

Başkan Özlü, yemeğin ardından günün anısına çektirdikleri fotoğrafı paylaşarak “Önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Sayın Mehmet Keleş ile Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’nde akşam yemeği yedik, hasbihal ettik. Davete icabeti ve güzel sohbetleri için kendisine teşekkür ediyorum.” paylaşımında bulundu.