AK Parti Düzce Merkez İlçe Danışma toplantısı parti il binasında gerçekleştirildi. Danışma toplantısına AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Belediye Başkanları, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ile teşkilat üyeleri katıldı. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından Danışma Toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, üye güncellemesi ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Düzce merkezdeki 23 bin üyeye yüz yüze ziyaretlerde bulunacaklarını belirten Arslan, “ 67 Mahalle ve 97 köyde çalışmalarımızı başlattık. Beldelerimiz de üye güncellemesi çalışmalarına bize destek olacaklar. Ayrıca bu çalışmalarımızı yüz yüze yapacağız” diye konuştu.

AK Parti Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanı  Ayşe Yıldırımoğlu, Merkez ilçe teşkilatının yaptığı çalışmaları ve icraatları üyelere aktardı. Daha sonra kürsüye gelen Boğaziçi Belediye Başkanımız İbrahim Ercan, teşkilatlardaki uyum ve birlikteliğin başarıyı getirdiğini kaydederek, “ İl ve İlçe Başkanlarım ile birlikte Düzce’mize katkıda bulunmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bir çakıl taşı olabildiysek ne mutlu bize. Daha önce bu parti içinde huzursuzluk ve düzensizlik görüşmüşlüğüm de oldu çok güzel birliktelik görmüşlüğüm de oldu ancak İl Başkanımız Hikmet Keskin ile birlikte birlik ve beraberlik en üst noktaya çıktığını ifade etmeliyim” dedi.

Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, belediye olarak daha çok alt yapı çalışmalarına da ağırlık verdiklerini belirterek, “ Omuzlarımızdaki yükü çok iyi biliyoruz. Bizden daha çok üst yapı yatırımları yapmamız istendi ancak gördük ki alt yapımız hemen hemen hiç yok. Bu yüzden 2 yıldır beldemizdeki alt yapı sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bu süreçte arkamızda olan teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Soru cevap kısmının ardından kapanış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’a yapılan saldırıyı bir kez daha kınayarak bu süreçte tüm teşkilatın bu konuya hassasiyetle yaklaşmasını istedi. Keskin, “ Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir ve adaletin gereğini yapacağın inancım tamdır. Kendimize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi başkasına da istemeyiz. Bu dinimiz gereği de doğru değildir” dedi. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde yeni kadrolar olmasına rağmen büyük başarılar imza attıklarını söyleyen Keskin, “ Milletimizin bize oy verirken onların içinden geldiğimizi gördü ve bize destek verdi. Biz de 3 Ocakta ne isek 5 Ocakta da o olduk. Koltuğa gelince değişmedik. Bu sokaklardan çıktığımızı milletimize göstermeye çalıştık. Onları kucakladık, çaylarını içtik, sohbet ettik. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde de tüm teşkilatlarımızla birlikte hummalı bir çalışmanın içine girdik ve Türkiye’de ilk 6 ilin içinde yer aldık. Şimdi omuzlarımızdaki yük daha da arttı. Genel Merkezimizin de bize olan desteği çoğaldı. Artık milletimizi mahcup etmeden çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Davranışlarımızla, yaşantımızla birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz ve kenetlenmemiz bundan sonraki süreçte de devam edecektir” diye konuştu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, üye güncellemesi ve vefa ziyaretleri konusunda da konuşarak, AK Partiye gönül vermiş ve hizmet etmiş tüm teşkilat üyelerine yapılan vefa ziyaretlerinin devam ettirilmesini istedi.

Toplantı daha sonra sinevizyon gösterisi ile sona erdi.

Haber;S.KAŞKIR