AK Parti’de 20 Mayıs Pazar günü yapılacak olan il kongresinin hazırlıkları sürerken, merkez İlçe başkanı Durmuş Arslan, ‘’Bir olalım, Birlikte güçlü Düzce olalım’’sloganı ile gerçekleştirilecek 4. Olağan İl Kongresinin şölen havasında geçeceğini bildirdi.

Arslan, Metin Kaşıkoğlu’nun İl Başkan adayı olarak gösterilmesinin tabanda sevinçle karşılandığını, muhalefet partileri tarafından da olumlu açıklamalar yapıldığını belirtti.

Arslan, “ Bilindiği gibi halen teşkilatımızın bütün birimleri ile istişare görüşmelerine devam eden, tüm Düzce’nin yakından tanıdığı 22.-23. dönem Düzce milletvekilimiz ve Genel Merkezde de Yerel yönetimler Başkan yardımcılığı görevini sürdürmekte olan Sayın Av.Metin Kaşıkoğlu Genel merkez tarafından il başkanlığına aday gösterilmiştir. Sayın Kaşıkoğlu’nun adaylığı; kendisinin teşkilatımızı yakından tanıması ayrıca Genel Merkez ve Ankara bürokrasisi ile üst düzey ilişkileri olması sebebiyle tabanımızda sevinçle karşılanırken muhalefet partileri tarafından da olumlu açıklamalar yapılmıştır.Demokrasilerde yaşanan kongre süreçleri kurumsallaşma, yenilenme ve değişimin en önemli vesileleridir. Düzce Ak Parti teşkilatları olarak kongremizin birlik ve beraberliğimizi bir kat daha arttıracağına yürekten inanmaktayız.” Dedi.

Arslan, Teşkilatın bütün kademeleri ile Kongrenin bir şölen havasında Demokrasi bayramı olarak kutlamak için en iyi şekilde hazırlıkların sürdüğünü kaydetti.

HABER:H.İŞCAN