Son zamanlarda Düzcedeki iktidar ve muhalefet parti liderleri yerel seçim hazırlıklarına devam ederken Ak Parti'nin yerel seçimlerde Başkan Mehmet Keleş'ten başka bir aday göstereceği yorumları da kamu oyunu uzun süre meşgul etmişti.

Yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerini aldığımız Başkan Keleş ise konuya farklı bir açıdan yaklaşarak partinin yerel seçimlerde kimi aday göstereceğinin önemli olmadığını ifade etti. Keleş açıklamasında yapılacak olan il ve ilçe kongreleri öncesi bir takım kişilerin parti içinde muhalefet oluşturmaya çalışıp kendisini aday göstermemeye çalıştığını da belirterek bu kişilerin amaçlarına ulaşamayacaklarını da dile getirdi.

Ak Parti olarak yerel seçimlere yoğun bir tempoda hazırlandıklarını da belirten Keleş, parti olarak yerel seçimlerde Düzce'deki tüm belediyeleri alacaklarına inançlarının sonsuz olduğunu ve bu seçimlerde de parti olarak hak ettikleri noktaya çıkacaklarını söyledi.

Son olarak YEYPAŞ'ın usulsüzlük yaptığıyla ilgili yorumları da değerlendiren Başkan Keleş, bu yorumları yapanlara kızmadığını çünkü şirketin içinde olmayanların  ve bu konuyu bilmeyenlerin bilgi sahibi olmadığı için bu tür yorum yapanları, yorumlarından dolayı yadırgamadığını ifade etti. Keleş ayrıca YEYPAŞ şirketinin ilerleyen yıllarda daha kapsamlı çalışmalar yapacağını da sözlerine ekledi.