Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, zaman zaman eleştirilere neden olan konular ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.  Köydes için 4 Milyon YTL’ye yakın bir ödeneğin beklendiğini belirten Keskin, Fidanlık arazisine yapılacak olan hastanenin proje aşamasının bu yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Bu yıl Köydes ödeneğinin gecikmesi konusuna değinen Keskin,2005 yılında başlayan Köydes projesi kapsamında köy yolları ve suları için, 4 Milyon YTL’ye  yakın bir para geleceğini ve aynı zamanda de buna  yakın bir paranın da köylerin elektrik trafolarının yenilenmesi için geleceğini söyledi. Keskin, Beldes projesinin de önemli bir proje olduğunu ve Düzce’de bulunan belediyelere de belli miktarlarda para geleceğini dile getirdi.   

 

Düzce gündeminde önemli bir yer tutan, TOKİ, Sağlık Bakanlığı gibi kurumların programlarında gözükmeyen Hastane projesi ile ilgili de konuşan Keskin, projenin en kısa zaman da hayata geçeceğini de belirtti. Sağlık Bakanlığı ve TOKİ iş birliğiyle yapılacak olan hastanenin 2008 yılında proje aşamasının tamamlanacağını ve 45 dönüm arazinin Sağlık İl Müdürlüğüne tahsis edildiğini ifade etti.