MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, yerel seçimler öncesi son gezilerini gerçekleştiriyor. Dün Akşam önce Azmimilli Mahallesi’nde, ardından Yenikent Kızılay Toplum Merkezinde , sonrasında Dünya Bankası Konutları ve Çakırlar Mahallesinde vatandaşları ziyaret eden Küçük, seçimler için destek istedi. Meclis üyesi adaylarını da yanına alarak ziyaretler gerçekleştiren Küçük, yenikentte vatandaşlara arzulanan hizmeti verme sözü verdi.

 

Düzce Belediyesi’nin içinde bulunduğu duruma da değinen Küçük, belediye’nin Ankara’dan yönetildiğini iktidarın gücüne rağmen, kötü bir yönetim anlayışı yüzünden Belediyenin borç batağına süreklendiğini söyledi ve belediyeyi batırdılar dedi.

 

1000 Kişilik bir belediye personeli olduğunu hatırlatan Küçük, eğer bu dev kadro gerçek anlamda çalışırsa, hiçbir sorun kalmayacak. Yatan personelle işimiz olmayacak. Biz hizmet etmek için bu göreve talibiz , çok çalışıp farkımızı göstereceğiz dedi.

Küçük Ankara'dan atama ile gelmediğini belirterek, biz onlar gibi vatandaşı hiçe saymayacağız. Onlar Ankara'ya hesap veriyorlar biz halkımıza hesap vereceğiz dedi.

Küçük, bugünde ziyaretlerine Merkez, Gaziantep Caddesi, Bulvar Caddesi ve DERMAN'a giderek devam etti ve sorunları dinledi.