Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce İl Teşkilatı, Gölyaka Seçim Bürosu'nun açılışını kalabalık bir seçmen topluluğu ile yaptı. Seçim Bürosu'nun açılış kurdelasını MHP Düzce İl Başkanı Kenan Ilgaz, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük ve Gölyaka Belediye Başkan Adayı Murat Altundal birlikte kesti. Açılış sonrası bir konuşma yapan Gölyaka Belediye Başkan Adayı Murat Altundal, seçim sürecinde kendilerine destek veren herkese teşekkür etti ve 29 Mart günü tüm Gölyakalılar'ı oy kullanmaya çağırdı.

“Bu gidişe dur demeliyiz”

Altundal ayrıca sıfır borçla teslim alınan Gölyaka Belediyesi'nin şuan 10 milyon TL borcu olduğunu vurguladı ve para kazanırken borçlanan bir belediye haline dönüştüğünü söyledi.

2007 yılında Gölyaka'da bulunan bir fabrikanın 300 bin TL'ye satıldığını ancak belediye kayıtlarına bakıldığında bu satışın 13 bin TL olarak yapıldığını söyleyen Altundal, “Bu gidişe dur demeliyiz” dedi.

“Bizi sözde seviyorlar”

Gölyaka'da seçim gezileri kapsamında seçmenlerine seslenen Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük de AKP'yi eleştirerek, “ 10 sene önce buradaydık. İstenilen şeyler hala aynı. 10 senedir bizi uyuttular. Bizi sözde seviyorlar, çok sevdikleri için yok sayıyorlar. Ama biz varız.” şeklinde konuştu.

“Düzce halkı parayla oyunu satmaz!”

MHP Düzce İl Başkanı Kenan Ilgaz, iktidar partisini bu seçimlerde ilk kez bu kadar korku dolu gördüğüne dikkat çekerken, “ Bu korku sebebiyle olsa gerek seçim rüşveti, seçim tehdidi gibi hoş olmayan davranışlar yapıyorlar. Ama Düzce halkı ne tehdide boyun eğer ne de parayla oyunu satar. İktidara geldiğimizde yapılan yanlışların hesabını soracağız” ifadelerini kullandı.

Gölyaka'daki seçim gezilerinin ardında Düzce merkezdeki mahalle gezilerine ara vermeden devam eden MHPliler, Kiremitocağı ve Aziziye mahallelerinde halka buluştular.

Küçük, bugünde Düzce Yardımseverler Derneği ve Kızılay Kadın Kollarını ziyaret etti. Küçük'ün Uzunmustafa Mahallesi'nde esnafları ziyareti sırasında AK Parti heyetiyle karşılaşması ve birbirlerine başarılar dilemeleri ise kameralardan kaçmadı.