Düzce’de bir otelde gerçekleşen davette, Düzce Ticaret Lisesi’nin ilk mezunları bir araya geldi. İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’e destek olmak amacıyla, arkadaşları tarafından düzenlenen programda yıllar sonra hem eskiler yad edildi hem de özlem giderildi.

Aynı sıralarda eğitim gördüğü arkadaşlarının desteğini alan Küçük’ün mutluluğu gözlerden kaçmazken, arkadaşları da duygu ve düşüncelerini Öncü Haber’e anlattılar.



“Güç ve kuvvet verdiler”
Gerçekleşen etkinlik hakkında duygularını ve düşüncelerini paylaşan Başkan Adayı Ömer Küçük arkadaşlarından güç aldığını belirterek şunları dile getirdi:

“Arkadaşlarım beni çok mutlu ettiler. Güç ve kuvvet verdiler. İnşallah bu kuvvet, kudretle Düzce Belediyesi’ne hızlı adımlarla gideriz. Bizim için gerçekten heyecanlı geçen bu günlerde, bize destek olmak için bu etkinliği düzenlediler. Gerçekten beni de çok heyecanlandırdılar. Mutluyum açıkçası.”



“Bugünkü birliktelik siyasi değil”
Davetin içeriği hakkında da açıklamalarda bulunan Küçük, siyasi bir amaçla toplanmadıklarına dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı:

“Ben kendileri ile sık sık görüşüyorum. Hepsi Düzce’nin insanı ve gerçek anlamda, Düzce’nin yaşayanı, sahibi, Düzce’nin ta kendisi. Dolayısıyla biz sıklıkla konuşuyor, görüşüyoruz. Bugünkü birliktelikte siyasi değil de, daha çok her siyasi görüşün olduğu bir ortamda birlikte olmanın ve mutlu olmanın gereğini yerine getiriyoruz.”



“Yaklaşık 45 yıllık bir mazimiz var”
Düzenlenen davette konuşan Düzce Ticaret Lisesi ilk mezunlarından Mehmet Aykut şöyle konuştu:

“Ömer arkadaşımızla birlikte yaklaşık 45 yıllık bir mazimiz var. Bağımız hiç kopmadı. Hâlen daha arkadaşlarımızla birlikteliğimiz devam ediyor. Bu tür buluşmalarımız devam ediyor. Bu akşam da Ömer arkadaşımızla birlikte olmak istedik. Kendisine başarılar ve muvaffakiyetler diliyoruz.”



“Eminim kazanacaktır”
Arkadaşlıklarının eskiliğini ve Küçük’e olan inancını dile getiren Nursel Çimen ise şunları kaydetti.

“Çok sevilen bir arkadaşımız. 40 yılı aşkın süredir birlikteyiz. En ufak bir kırgınlığımız olmadı. Her zaman hoşgörülü ve sevecendir. Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarım vardı. Ömer, İzmir’e ziyaretime gelmişti. 4 ay önce görüşmüştük. O zaman belediye başkan adayı olacağı belli değildi tabi ki. Başarılar diliyorum Ömer’e, eminim kazanacaktır. Başka birinin kazanacağını düşünmüyorum.”



“Desteğe geldik”
Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’e destek olmak için geldiklerini dile getiren Oğuz Çimen, şunları söyledi:

“Ömer kardeşimize desteğe geldik. O Düzce’nin sorunlarını, geleceğini bilen bir insan. Başarılı olacağına eminim. İnşallah belediye başkanı olacak ve Düzce’nin geleceğine imza atacak, damgasını vuracak.”



Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ