Yerel seçimlere az bir süre kala adayların gezileri de devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Düzce Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ömer Küçük'te aday gösterildikten sonra gezilerine ve ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan adayı Ömer Küçük dün akşam Çay Mahallesi'ndeki bir kahvehane de mahalle sakinleriyle biraraya geldi.

Mahallede oturanların sorunlarını dinleyen Küçük, Başkan olması halinde bu sorunları çözmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Küçük, “Sizin sorunlarınız bizim sorunlarımızdır. Tabi ki sizin sorunlarınızı çözmekte bizim en önemli görevlerimizdendir. Başkan olmam halinde sorunlarınızı çözmek için uğraş vereceğimi bilmenizi isterim. Zaten Başkan olursak Belediye de bütün Düzceliler'e açık olacaktır. Herkes istediği zaman gelip sorununu anlatabilir.” şeklinde konuştu.

Küçük, bugün de Darıcıköy Mahallesi'nde mahalledeki kadınlarla biraraya geldi. Kadınların sorunlarını dinleyen Küçük, sorunlar için çözümler üretmeye çalışacakları sözünü de verdi.