Yerel seçimler öncesinde adaylar son viraja girerken Düzce Belediye Başkan adayları da son hafta gezilerine ara vermeden devam ediyor. Gezilerine İl Başkanı Kenan Ilgaz'la birlikte devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük'te seçim gezileri kapsamında bugün ilk olarak D-100 karayolu kenarındaki oto galeri sitesini gezdi. Burayı gezerek incelemelerde bulunan Küçük, galerici esnafın sorunlarını da dinlemeyi unutmadı.

Küçük'ün ikinci durağı da Aziziye Mahallesi'nde kahve ziyareti oldu. Burada da vatandaşlarla biraraya gelen Küçük, sorunları dinleyerek göreve gelmeleri halinde çözüm üretmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada da işsizlik konusuna değindi. Düzce'de işsiz genç sayısının çoğunlukta olduğunu söyleyen Küçük, “İşsizliğin çözümü noktasında çalışmalar yapılması gerekiyor. Göreve gelmemiz halinde işsizliğin önüne geçmek için yeni istihdam alanları oluşturmaya çalışacağız. Düzceli gençlerimizin işsiz olarak sokaklarda dolaşmasına gönlümüz razı gelmez.” şeklinde konuştu.

Küçük, daha sonra Cedidiye Mahallesi ve Konak Düğün Salonu'nda Düzceliler'le buluştu. Küçük'ün gezilerinde yoğun ilginin olması dikkatlerden kaçmazken Küçük, gezilerinde sorunları dinlemeyi de unutmadı.