Yerel seçimlere az bir süre kala partilerin Düzce Belediye Başkan adayları da ziyaretlerine devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük'te adaylığının açıklanmasının ardından bugün basın kuruluşlarıyla birlikte ziyaretlerine başladı. MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz'la birlikte ÖNCÜ TV ve Manşet Gazetesi'ni ziyaret eden Küçük, seçimlerle ilgili düşüncelerini de dile getirdi.

Düzce'nin güvenini sağlayarak seçimlere girmek istediğini belirten Küçük, “Gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra bende aday olma kararı aldım. Bugün itibariyle ziyaretlerimize de başladık. Düzceli'lerin sorunlarını, yapılması gerekenleri biliyoruz. Zaten benim de sağlık, çevre ve sosyal alanlarda yapmayı düşündüğüm önemli projeler bulunuyor. Düzceli'lerin sorunlarını çözmek ve onların istediğini gibi bir Başkan olmak için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

“Düzce'ye ve siyasete yabancı değilim.”

Seçimler öncesinde heyecanlı olup olmadığını da sorduğumuz Ömer Küçük, “Tabi azda olsa biraz heyecan var. Ama daha önce de Düzce'yi tanıyan ve siyasetin ne demek olduğunu bilen biri olarak çok fazla heyecanım yok. Amacımız seçimleri kazanarak Düzceli'lerin sorunlarına en iyi şekilde çözüm bulmaktır.” ifadelerini kullandı.