MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük İl Başkanı Kenan Ilgaz ile birlikte, dün akşam Fevzi Çakmak Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret edip sorunlarını dinledi. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 5 ayrı kahvehaneyi ziyaret eden Küçük, vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Küçük ve beraberindeki partilileri Davullu zurnalı karşılayan Mahalle sakinleri öncelikle işsizliğe çözüm bulunmasını istediler. Ziyaretlerde Başkan adayı Küçük’ü bu kez oğlu Güray da yalnız bırakmadı ve babasının konuşmasını başından sonuna ayakta dinleyerek destek verdi.

.

Düzce’nin üzerindeki ölü toprağı kaldıracaklarını belirten Mhp Başkan adayı Ömer Küçük, hedefimiz gelecek adına önemli çalışmalar yapmak olacak dedi. Düzce’nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirten Küçük, deprem sonrası Düzce Belediyesi maalesef Sadece göze ve gönle hitap edecek çalışmalar yapmıştır. Gençleri göz ardı getmiştir ve gelecek adına hiçbir çalışma yapmamıştır. Bizim ilk hedefimiz işsizliğin çözümüne yönelik olacaktır dedi. Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaların sahipleri ile birebir görüşmeler yaptığını belirten Küçük, aldığım cevap beni çok üzdü. Düzceli yöneticiler sadece fabrika sahiplerinden maddi yardım talebinde bulunmuşlar, işçi temini konusunda hiçbir girişim yapılmamış dedi.

 

Osb’lerin işçi talebini Düzce Belediyesi’nin karşılayacağını ve bu noktada meslek kursları açılacağını belirten Küçük, gençlerimizi kahve köşelerinden kurtaracağız dedi. İski konusuda da değinen Küçük, İski yüzünden Düzce’nin önünün tıkandığını belirterek, Düzceyi bu kadar yakından ilgilendiren bu konunun iktidarı hiç ilgilendirmemesi son derece vahim bir durumdur. Ankara’dan atama ile gelenlerin amacı şimdi daha da belli oluyor dedi.

 

Ziyaretlerde konuşan MHP İl başkanı Kenan Ilgaz, da milletvekillerine seslenerek, sizden hiçbir şey istemiyoruz sadece Düzce’ye hizmet etmenizi istiyoruz. İnsanların kaderi ile oynamayın diye konuştu