Yerel seçimlere bir haftalık süre kalırken adaylarda projelerini açıklamaya devam ediyor. Dün akşam yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu'nun sunduğu “Son Nokta” programına katılan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, son projesini ilk kez Düzceliler ile paylaştı.

Küçük'ün son projesi Düzce Merkez'nin büyük bir bölümünü kaplayan “Kültür Park” projesi. Proje kapsamında büyük bir otel, iş merkezi, konutlar ve sosyal alanlar bulunuyor. Proje Askerlik Şubesi'nden Hastane Caddesi'ne kadar geniş bir alanı kapsıyor.

Göreve gelmesi halinde bu projesi hayata koyacaklarını belirten MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, “Bu proje Düzce'nin gelişmesi için büyük önem taşıyor. Önümüzdeki süreç içerisinde üniversite öğrencilerin ilimize gelmesi ve nüfusun artmasıyla birlikte Düzce'nin de gelişmesi gerekiyor. Bu kapsamda projelerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu proje de Düzce'ye büyük fayda sağlayacak.” ifadelerini kullandı. Küçük, Yenikent'in gelişmesi içinde önemli projeleri olduğunu açıkladı.

MHP Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, dün akşam program öncesinde de Cedidiye Mahallesi'nde bulunan Kırım Türkleri Derneğini ziyaret etti. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Küçük, göreve gelmeleri halinde sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.