5 yıl aradan sonra yeniden Düzce belediye başkanı seçilen Mehmet Keleş, bugün düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Keleş, daha önceden mazbatalarını alan Akçakoca ve Yığılca belediye başkanları dışında kalan diğer ilçe ve belde belediye başkanları ile meclisi üyeleri saat 17.30’da Düzce Adliyesi Önünde toplandı. Keleş, Adliyeye Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz ile birlikte geldi.

 

 


Adliyenin konferans solanında düzenlenen mazbata töreni Merkez ilçe seçim kurulu başkanı ve Ağır Ceza Reisi Faruk Şener’in konuşmalarıyla başladı. Şener, Düzce’de seçimlerin sorunsuz tamamlandığını belirtirken, oy kullanmada güçlük yaşan engelli vatandaşların için de özür dilemeyi ihmal etmedi.

 

 

Şener’in yeni başkandan bir de isteği oldu. Sandık kurulu toplantılarında geniş katılımlı toplantılar için salon bulmakta güçlük yaşandığını ifade eden Şener, “bu konuda ihtiyaç var. yeni başkanımı umarım bunu dikkate alır”dedi.


Şener’in ardından belediye başkanları adına konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, başarılı işlerin altına imza atacaklarını dile getirerek seçim bitti şimdi hizmet zamanı” dedi.


Konuşmaların ardından Düzce Belediye başkanı Mehmet Keleş, Kaynaşlı belediye başkanı erol bayraktar, Gölyaka belediye başkanı Bekir Akbulut, Çilimli Belediye başkanı Muhsin yavuz, Gümüşova belediye başkanı Ahmet Azap, Cumayeri belediye başkanı Recep Tuna, Beyköy belediye başkanı Osman Kılıç, Boğaziçi belediye başkanı İbrahim Ercan ve meclis üyelerine tek tek mazbataları verildi.

 

Haber;S.Kaşkır