Düzce’ye olan sevgi ve ilgisini her fırsatta dile getiren Düzce’den sorumlu Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Düzceliler’in sorunları meclis çatısı altında gündeme taşımaya devam ediyor.

TBMM Genel Kurulu’nun bugünkü birleşiminde söz alan Tanal, ‘Fahri Milletvekili’ olduğu Düzce’nin sorunlarını bir kez daha dile getirdi. 

Konuşmasında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye seslenen Tanal, Düzce’deki çiftçilerin, üreticilerin sorunlarının çözülmesini talep etti.

Türkiye’nin bazı illerine verilen tohum desteğinden Düzce’nin faydalanmadığını belirten Tanal, bu eşitsizliğin giderilmesi gerektiğini kaydetti.

Düzce’de üretilen çeltik ve dane mısır gibi ürünlere yönelik kurutma tesisi  bulunmadığını hatırlatan Tanal, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) devreye girerek Düzce’deki kurutma tesisi sorununa çözüm getirilmesi, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi çağrısında bulundu.

CHP’li vekil Mahmut Tanal ayrıca, Gümüşova ilçesinde vatandaşların tapu sorununun bulunduğunu, bu sorunun da çözüme kavuşturulması gerektiğinin altını çizdi.

HABER: Mehmet GÜNESEN