Şırnak ve Diyarbakır’dan gelen şehit haberlerinin yürekleri dağladığı şu günlerde Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan askerlere moral vermek isteyen AK Parti Düzce ÜniAK Topluluğu ve Liderlik Topluluğu üyeleri, 250 adet mektup göndererek her zaman yanlarında olduklarını gösterdi.

Türkiye’nin geleceği için fedakarlıkta bulunan şanlı Türk askerinin yanlarını olduğunu göstermek amacıyla ÜniAK Topluluğu ve Liderlik Topluluğu üyeleri yazdıkları 250 mektubu hangi Mehmetçiğin okuyacağını bilmeden askerlere gönderdi.



Cuma namazı sonrasında Cedidiye Cami önünde basın açıklaması yaptı. AK Parti ÜniAK Birim Başkanı Yasin Dakın’ın yaptığı açıklamasında, “Mehmetçiklerimiz bizlerin hayatları için yapmış oldukları fedakârlıklarda onlara varlığımızı ve onlarla birlikte olduğumuzu, yalnız olmadıklarını ve dualarımız her daim onlarla olduğunu ifade etmek üzere mektuplarımızı postalıyoruz, belki bir Mehmetçik ailesi kadar duygu yoğunluğumuzu dile getiremiyoruz, anlatamıyoruz belki fakat vatan uğruna yapılan mücadele; ülkemizin 4 bir yanından gelen Düzce’mizde eli kalem tutan kardeşlerimiz ile şanlı ordumuzun askerlerine karşı olan saygımızı ve onlara karşı minnettarlığımızı kaleme almak istedik. Biz gençlerin istikbali için mücadele eden şanlı Türk askerimize Düzce’den saygılarımızı ve sevgilerimizi gönderiyoruz” ifadelerinde bulundu.

ÜniAK Topluluğu basın açıklamasının ardından Düzce Üniversitesi öğrencileriyle birlikte postaneden mektupları postaladı.