AK Parti Düzce Merkez İlçe Teşkilatında temayül heyecanı yaşandı. Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur’u gözetmenliğinde Merkez ilçe başkanlığında temayül yoklaması gerçekleştirildi. Temayül yoklamasına İl Başkanı Hikmet Keskin, il yürütme kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, merkez ilçe teşkilatı, ilçe ve belde belediye başkanları, belde ve ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, İGM üyeleri, mahalle başkanları katıldı.

AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı temayülünde kapalı zarf usulü yapılan yoklamada üyeler, 3 isim yazdı. Oylanan isimler, Batı Karadeniz Koordinatörü Mehmet Ali Okur tarafından Ankara Genel Merkeze götürüldü.

Batı Karadeniz Koordinatörü Mehmet Ali Okur, temayül yoklaması hakkında konuşarak, “ Birlik, beraberlik ve uyum içinde bir temayül yoklaması gerçekleştirdik. Düzce’mizdeki uyum her kademeye yansıdı. Çok güzel bir temayül yaşadık. Bu mübarek Ramazan gününde buraya gelerek temayüle katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise Merkez İlçe Başkanlığı için temayülün parti içi demokrasinin gereği olduğunu belirterek, “ Arkadaşlarımız, üyelerimiz gönüllerindeki ismi kâğıtlara yazacaklar. Genel Merkezimiz de bu sonuçlara göre atamayı gerçekleştirecek. İlimize ve merkez ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Haber;S.KAŞKIR