Merkezdeki esnaf ve ev ziyaretleri dışında ilçelerdeki seçim çalışmaları için de gün ayıran Saadet Partisi İl Teşkilatı Cumartesi gününü Gölyaka pazar yerinde geçirdi. Yaptıkları seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, vatandaşın mutsuz olduğunu vurguladı. Gölyaka'da haftanın tek günü pazar yeri kurulduğu halde vatandaşın torbasının boş olduğunu ve mutfaklara ateş düştüğünü söyleyen SP İl Başkanı Birkan Mertol, 'Bu seçimlerde Ak Parti'ye kırmızı kart göstermesi gerekenler tenceresini kaynatamayan kadınlardır' diye konuştu.



'Suratlar asık, torbalar boş'
Gölyaka'da sadece haftada bir gün pazar yeri kurulduğu halde pazarcının iş yapamamaktan şikayetçi olduğunu vatandaşın ise torbasını dolduramadan evinin yolunu tuttuğunu söylen Mertol,  'Üstelik Gölyaka kişi başına düşen gelir açısından diğer ilçelere göre üst sırada. Buna rağmen vatandaş mutsuz, yüzler asık' şeklinde konuştu. Pazarın durgun geçmesi halinde ilçede bir haftanın yok sayıldığını ve mutfaklara ateş düştüğünü ifade eden Mertol, 'Ak Parti'nin en büyük tabanını kadınlar oluşturuyor.Ama buna karşın bu seçimlerde Ak Parti'ye kırmızı kartı gösterecek olanlar da kadınlardır. Çünkü tencerelerini kaynatamıyorlar' açıklamasında bulundu.



'Gölyaka'da tertemiz bir adayımız var'
Gölyaka Belediye Başkan Adayı İsa Aydın'ın yıllardır milli görüş bayrağını taşıyan tertemiz bir isim olduğunun altını çizen Mertol, yaklaşan seçim arifesinde tüm siyasi partileri de uyardı. 'Ankara'daki kavgayı yerele taşımayaım. Gün gelecek herkes birbirinin tabutuna el atacak' diyen Mertol, hiç bir ittifak yapmadan seçime giren tek parti olduklarının ve 1.389 seçim bölgesinde var olduklarını da sözlerine ekledi. 



 Haber: S. Ayan


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ