MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla yapılan MHP Belediye Başkan Aday Tanıtım toplantısı Ankara’da görkemli bir şekilde yapıldı. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarını etkin bir şekilde sürdüren MHP Düzce Teşkilatı da MHP Genel Merkezi tarafından yapılan Aday Tanıtım Toplantısına tam kadro ile katıldı.

Atatürk Spor Salonunda yapılan toplantıya MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, MHP İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları, MHP İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.



Program mehter takımının gösterisi ile başladı. Binlerce kişinin doldurduğu salonda ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, vermiş olduğu konserle partilileri coşturdu.



Salona giriş yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli salon çevresini gezerek tüm partilileri selamladı.



Bahçeli partililere hitaben yaptığı konuşmada ülke gündemine ve 31 Mart Yerel seçimlerine ilişkin önemli bir konuşma yaptı.

Yapılan Konuşmaların ardından adaylar sahneye davet edilerek tanıtıldı. Bahçeli’nin adaylar ile toplu fotoğraf çektirmesinin ardından program sona erdi.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ